Extra bijdrage isolatie

De gemeente biedt subsidie voor isolatie. Daarnaast is er een √©xtra bijdrage voor isolatie. Deze is voor inwoners met een inkomen tot 150% van de bijstandsnorm. Deze bijdrage is maximaal 2500 euro. In veel gevallen kan een huiseigenaar hiermee een isolatiemaatregel volledig laten betalen. 

Bel Winst uit je woning

De extra bijdrage hoort bij de isolatie-actie voor minima. Dat betekent dat u niet alleen geld krijgt, maar ook praktische hulp.

U meldt zich aan voor een huisbezoek. Op het afgesproken moment komt dan een adviseur van Winst uit je woning langs. Daarna ontvangt u een persoonlijk Bespaarplan met offertes.

Tijdens het verdere proces staat de Servicedesk klaar om te helpen via 023 - 583 69 36.

Subsidie en extra bijdrage

De gemeente biedt subsdie voor isolatie. Wie meedoet aan de isolatie-actie voor minima, krijgt daarnaast een √©xtra bijdrage. Deze extra bijdrage is 2500 euro. In veel gevallen wordt een isolatiemaatregel volledig vergoed met deze bijdrage. De huiseigenaar hoeft dan niets zelf te betalen.

Winst uit je woning helpt bij de subsidieaanvraag. 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 mei. Als u een brief heeft ontvangen, kunt u zich aanmelden via de website van Winst uit je woning.

Zonder brief, moet u eerst bellen of mailen naar Winst uit je woning. Zij kunnen u toegang geven tot het aanmeldformulier. Bel de Servicedesk via 023 - 583 69 36.